Welkom!

Bedankt voor je interesse in ons programma.

Doel: Dit programma is een samenwerking tussen de Universiteit van Amsterdam en Dalhousie University (Canada). Onderzoek heeft aangetoond dat bij gokken zowel bewuste als onbewuste processen een rol spelen. Dit programma onderzoekt de rol van deze onbewuste processen en of ze kunnen worden beinvloed.

Wat houdt het programma in: Het programma bestaat uit 4 sessies verspreid over maximaal één week en een vervolgsessie twee weken later. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten, behalve de eerste en laatste sessies die ongeveer 30 minuten duren.

Compensatie: Als compensatie voor je deelname zal je in totaal voor €30 aan Bol.com vouchers ontvangen (€5 per afgeronde sessie voor de eerste 4 sessies en €10 voor de vervolgsessie). Je zal de compensatie voor elk van de volledig afgeronde sessies per mail ontvangen aan het einde van de vervolgsessie en alleen wanneer je deze vervolgsessie volledig hebt afgerond.

Vertrouwelijkheid en privacy: Het staat je vrij je, op enig moment, terug te trekken uit de studie. Alle informatie verzameld tijdens het onderzoek blijft vertrouwelijk en wordt geanonimiseerd. Je zal niet worden gevraagd jouw naam op te geven en persoonlijke details worden niet gebruikt bij wetenschappelijke verslagen dan wel presentaties die voortkomen uit dit onderzoek. Enkel de hoofdonderzoekers van het programma (dr. M. Boffo en L. Snippe) hebben toegang tot de opgeslagen gegevens.

Een meer gedetailleerde beschrijving van het onderzoeksdoel en de onderzoeksprocedure zijn beschikbaar na registratie.

Let op: alleen mensen woonachtig in Nederland kunnen deelnemen aan dit onderzoek. Deelnemers woonachtig in andere landen kunnen we helaas niet compenseren voor hun deelname. Het programma kan alleen gevolgd worden op PC, Mac of laptop.

 

Meld je hieronder aan om deel te nemen aan het programma.