Project: Omgaan met schokkende ervaringen
Questionnaire: Informatie
Page 1 of 1:
 

Geachte lezer,Als u in uw leven een traumatische gebeurtenis heeft meegemaakt, willen wij u graag vragen om mee te doen aan dit online onderzoek. Het doel van dit onderzoek is uit te zoeken hoe mensen een traumatisch gebeurtenis verwerken. Sommigen kunnen goed omgaan met een dergelijke gebeurtenis, anderen hebben meer moeite om een traumatische gebeurtenis te verwerken.Het gaat er om hoe u er mee bent omgegaan, er zijn dan ook geen foute antwoorden.Sommige vragen gaan over religie, spiritualiteit en geloof. We zijn ge´nteresseerd in alle vormen van geloof. We willen u vragen om deze vragen te beantwoorden ongeacht of u uzelf als religieus of spiritueel beschouwt of niet.

 
 

Wij willen u vragen mee te doen aan dit onderzoek als:

- Een gebeurtenis die gepaard ging met dood of de dreiging van dood u of een van uw naasten is overkomen.

of

- U of een van uw naasten een ernstige verwonding of een fysieke mishandeling heeft meegemaakt.

U moet 18 jaar zijn of ouder om mee te doen aan dit onderzoek.

 
 

Het onderzoek bestaat uit een aantal vragenlijsten, die samen ongeveer 15 minuten zullen duren. Alle gegevens worden anoniem verwerkt, u hoeft nergens u naam op te geven. U kunt ten alle tijden stoppen met de vragenlijsten en uw gegevens wissen.

Als u meedoet kunt u aan het einde van de vragenlijsten uw email-adres opgeven om de resultaten van dit onderzoek te ontvangen. U hoeft uw email niet te geven als u dat niet wilt. Als u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u mailen naar: hagar.t.k@gmail.com. Druk op het knopje "Next" onderaan de pagina om te beginnen.Alvast hartelijk bedankt!Hagar ter KuileAfdeling Klinische PsychologieUniversiteit van Amsterdam